skumparty

Meld deg på skumparty.no nyhetsbrev
Gå til innhold

Hovedmeny

Om skumparty

Om skumpartyEt skumparty starter gjerne med at dj'en setter folk i rette stemningen med mye sommerlåter og andre hits, så etter en tid starter skummaskinene og dekker alle med masse skum. Skumkanoner "skyter" skummet opptil 12 meter avgårde avhengig av modell, mens skumfoss monteres over danseområdet og produserer store skummengder som velter ned over de dansende.
Etter en tid ,når skummet har sunket, kjøres skummaskinen på nytt. slik gjentas det gjennom hele kvelden til en slags finale på slutten av kvelden da det kjøres max med skum.
Du tror kanskje at siden skummet lages av vann og skumvæske så kommer du til å bli kald, våt og klissete? Dette er feil, selv om du blir fuktig så er det ikke kaldt i skummet, det vil holde deg varm.

Skumkonsistensen varierer fra maskin til maskin, noen lager et veldig tett skum med små bobler, disse maskinene bruker mer skumkonsentrat , men skummet varer lengre. Andre maskiner lager luftig skum med store bobler, disse maskinene bruker mye mindre skumkonsentrat , men skummet forsvinner raskere.

Det viktigste med skumparty er at alle som deltar vil ha det moro, skumparty er vanligvis stor suksess. Om du ikke har vært på skumparty før så bør du absolutt få med deg et, du vil nok ikke angre om du liker å ha det moro.

Antrekk

Det er vel ganske innlysede at du ikke skal ha på de fineste klær eller sko du har, det er ikke sikkert de blir ødelagt, men de kan bli misfarget og formløse etter å ha vært i skummet. for å si det litt røft, klær du kan hoppe på sjøen i uten at de blir ødelagt kan du trygt bruke på skumparty.
Ha på deg klær som tåler fuktighet, gjerne badetøy .og kanskje svømmebriller. Noen har fargerike regnfrakker og dykkermaske, ikke for at det er nødvendig, men for at det kan være moro.

Mobiltelefon kan bli ødelagt av fuktigheten i skummet, så ikke ha den med deg dit. Ringer kan det også være lurt å ta av før du går i skummet.Skumparty er en garantert suksess!!

Meld deg på skumparty.no nyhetsbrev
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen